Pozovite nas: 063.807.555.9

Novosti

Snimljeno 77km kanalizacionih vodova u okviru projekta Exchange 5

U okviru projekta Exchange 5, snimljeno je 77km kanalizacionih vodova na teritorijama opština Arilje, Požega, Lučani i Kosjerić za potrebe upisa u Katastar vodova.
Radovi su izvedeni u ugovorenim rokovima. 
 

Opširnije

Obaveštenje o radnom vremenu za praznike

Obaveštavamo stranke da firma neće raditi do 31.12.2018. do 10.01.2019. godine zbog Novogošnjih i Božićnih praznika.
Opširnije

Deoba 100ha šume

Završeni su radovi na deobi oko 100ha šume u KO Dobri Do, opština Ivanjca. Radove su izvodile 2 ekipe sa po 4 člana i trajali su 4  dana.
Uz druženje sa divljim životinjama uživali smo na svežem vazduhu, a pomoć smo imali i od konja Astre koji je neke od nas nosio do orjentacionih tačaka na velikim uzbrdicama.
Na području koje nije pokriveno mrežama mobilnih operatera u netaknutoj prirodi, bio je pravi izazov koristiti moderne tehnologije u premeru.

Opširnije

Arilje 1958. godine

Na slici koju je na društvene mreže postavio naš prijatelj i klijent Dragan Savić iz Beograda, rodom iz Radobudje, je izgled Arilja iz davne 1958. godine.

Opširnije

Snimanje objekata primenom kombinovane metode snimanja detalja

Obzirom da važećim pravilnicima nisu definisana sva pitanja sa kojima se privatne geodetske organizacije susreću u praksi, što za posledicu ima različite reakcije pojedinih Službi i Odseka za KN,  postavili smo pitanje nadležnom Sektoru RGZ o načinu snimanja objekata primenom GNSS, odnosno kombinovane metode snimanja.
Odgovor se nalazi na ovom linku.

Opširnije