Pozovite nas: 063.807.555.9

Novosti

Arilje 1958. godine

Na slici koju je na društvene mreže postavio naš prijatelj i klijent Dragan Savić iz Beograda, rodom iz Radobudje, je izgled Arilja iz davne 1958. godine.

Opširnije

Snimanje objekata primenom kombinovane metode snimanja detalja

Obzirom da važećim pravilnicima nisu definisana sva pitanja sa kojima se privatne geodetske organizacije susreću u praksi, što za posledicu ima različite reakcije pojedinih Službi i Odseka za KN,  postavili smo pitanje nadležnom Sektoru RGZ o načinu snimanja objekata primenom GNSS, odnosno kombinovane metode snimanja.
Odgovor se nalazi na ovom linku.

Opširnije

GEOProjekt učestovao u popisu nezakonito izradjenih objekata

Naša firma učestvovala je u popisu nezakonito izradjenih objekata na teritoriji opštine Lučani. Na popisu smo učestvovali sa 4 komisije i uspešno popisali objekte na teritoriji katastarskih opština Dučalovići, Gornja Kravarica, Donja Kravarica, Puhovo i Lis.
Opština Lučani je jedna od 4 opštine u Srbiji koja je uspešno izvršila popis nezakonito izgradjenih objekata u roku predvidjenim zakonom.

Opširnije

Obaveštenje o radnom vremenu za praznike

Obaveštavamo stranke da firma neće raditi do 31.12.2017. do 10.01.2018. godine zbog Novogošnjih i Božićnih praznika.
Srećni praznici!

Opširnije

Snimanje reka za potrebe uredjenja vodotoka

Za potrebe uredjenja vodotokova, realizovana su geodetska snimanja četiri reke na teritoriji opštine Požega: Dobrinjska reka, Reke Bela i Crna Kamenica, Madjerska reka i Zaseljska reka. Izvršeno je i snimanje više mostova za potrebe rekonstrukcije, uključujući mostove na reci Gradnja i Papratinskoj reci. Formirani su uzdužni i poprečni profili, kao i modeli reka.
Snimanja su izvršena bez kašnjenja, a radovi predati investitoru u ugovorenom roku.

Opširnije